Så hittar du rätt bokföringsbyrå i Malmö

Malmö är hem för bokföringsbyråer av alla de slag. Den minsta gemensamma nämnaren är naturligtvis att byråerna kan ta hand om ditt företags löpande bokföring. I denna uppgift ingår löpande bokföring på vecko- eller månadsbasis, där bokföringsbyrån hanterar alla affärstransaktioner och verifikationer så att bokföringen blir ordnad enligt Bokföringsnämndens  regler. Vid slutet av av varje månad gör bokföringsbyrån dessutom avstämningar av alla konton som bokförs i verksamheten samt kontroll av andra balansposter – allt för att ditt företag ska ha korrekt och aktuell information om hur företagets utveckling går rent ekonomiskt.

Detta är dock inte allt som en bokföringsbyrå i Malmö kan hjälpa till med. De flesta bokföringsbyråer erbjuder tjänster inom bolagsbildning, skattehjälp och löner. Många byråer kan även sköta fakturering och reskontra. Fakturering och kontroll av sena betalningar är uppgifter som tar värdefull tid från kärnverksamheten och det kan vara klokt att lägga ut även denna tjänst.

Årsredovisningen är ett lite större arbete för aktiebolag och handelsbolag. Årsredovisningen är den slutliga sammanställningen av årets verksamhet och ska granskas noga – redovisningen är nämligen det dokument som kunder, leverantörer och samarbetspartner använder för att kontrollera företagets ställning. Naturligtvis kan en bra bokföringsbyrå i Malmö hjälpa till även med denna redovisning.

Klicka här för att få offerter från utvalda bokföringsbyråer i Malmö!

Få bokföringsofferter